Diensten.

2020 Mijn doel is jouw online zichtbaarheid te vergroten.

01 Website/webshop ontwikkeling
 • Ontwerpen website of webshop
 • Bouwen website of webshop
 • Vullen van website of webshop
 • Beheer website of webshop
02 Grafische vormgeving
 • huisstijl en beeldmerk ontwerp
 • Logo laten maken
 • Nieuwsbrief
 • Ontwerp spandoeken en vlaggen
 • Flyers en folders ontwerp
 • Ontwerpen reclame uitingen in drukwerk
 • Bewerken afbeeldingen
 • Maken van filmpjes
 • Visitekaartjes ontwerpen
03 Social Media
 • Social Media kanelen opzetten
 • Content voor social media creëren
 • Beheer van Social Media kanalen

01Kennismaken 02Onderzoek 03Ontwerp 04Gaan met die banaan!

We beginnen met een lekker kopje koffie of thee dat mag natuurlijk ook. Tijdens dit gesprek wil ik graag alles te weten komen over je product, bedrijf en/of dienst. Wat je wensen zijn en welk doel je uiteindelijk wil bereiken. Ik ga vervolgens op onderzoek uit om te bepalen hoe ik het beste jouw doel kan bereiken. Ik maak een ontwerp en ik ben pas tevreden als jij dat ook bent! Wanneer we beide tevreden zijn ga ik ik aan de slag voor je!

Waarom kiezen voor mij?

 • Persoonlijke aanpak
 • Betaalbaar 
 • één aanspreekpunt
 • Geen 8 tot 5 mentaliteit